Inspirasjon, tips og styling

Bilde

Skap en koselig og lun uteplass med belysning

July 17, 20212 min read

Selv her i nord begynner mørket å komme mot kveldstiden, og det er lite som er koseligere å sitte ute å nyte slike kvelder. Vi er veldig flinke på å tenne lys å skape en koselig atmosfære inne, men hvorfor ikke gjøre det samme utendørs?

Lamper, pendler, solarlys, solcelle lys, oljelamper, elektiske lys og lykter - er alle eksempler på belysning vi kan ta med oss ut i uteområdet, og som skaper en lun og koselig stemining sammen med myke og gode tekstiler.

Belysning er ikke bare med på å skape denne stemingen, men du kan også bruke belysning for å ramme inn ulike soner i uteområdet.

På spiseplassen:
Her kan du bruke taklamper på lik måte som du gjør innendørs. 

Sofa/lounge området:
Her kan man også bruke taklamper, eller henge opp fine lyslenker for å definere sonen.  Dekorer rundt med lykter.


Rundt omkring i hagen kan man bruke solar/solcelle lykter som lades opp av solen. Disse kommer ofte med fot med spyd slik at de enkelt kan plasseres rundt omkring, eller med oppheng som kan brukes på for eksempel smijernsampler.

Q: Har du utendørs belysning hjemme, og hvilken belysning foretrekker du?Del gjerne bilde med oss!

Om har lyst til å skape denne stemningen hjemme men er utsikker på hvordan du bør gå frem, eller hva som kan passe hos deg hjelper vi deg gjerne, det er bare å ta kontakt 🖤
-Michelle v/Interiør Galleriet.

Ved å ta i bruk taklamper utendørs vil du automatisk dele opp uteområdet til ulike soner.

Lykter med levende eller elektriske lys eller oljelamper på bordet er en liten detalj som gjør en stor forskjell for helheten. Husk også myke og gode tekstiler tilgjengelig slik at man bare kan sitte å nyte så lenge man ønsker.

Belysning lurer oss til å tenke at små soner eller uteområder som balkonger virker større med belysning. 

Back to Blog

Bli medlem i gratisklubben!

Få stylingtips og inspirasjon.

Gjennom årene har jeg jobbet med ulike prosjekter, både i privat hjem og næringsbygg som totalpakker på bad, kjøkken-design, boligstylist, interiørkonsulent mm, og i 2011 åpnet jeg Interiørbutikken Interiør Galleriet, som var en kjent interiørbutikk med mange gode merkevarer. Ta quizen og bli med i gratisklubben i dag, for deg som kun vil få tilgang til enkle nyttige interiørtips!

✔️ Lyst på tips og råd for kreativ boligstyling?

✔️ Vil du bli kjent med interiørdesign yrket?

✔️ Ønsker du å jobbe fra hjemmefra?

Om InteriørGalleriet

Mitt navn er Hilde Prestbakk og interiørdesign er min store lidenskap!

Gjennom årene har jeg jobbet med ulike prosjekter, både i privat hjem og næringsbygg som totalpakker på bad, kjøkken-design, boligstylist,

interiørkonsulent mm, og i 2011 åpnet jeg Interiørbutikken Interiør Galleriet, som var en kjent interiørbutikk med mange gode merkevarer.

La ned butikken i 2022 for å kun jobbe med interiør, design og nettkurs. Disse erfaringene har bidratt til at jeg har fått en bred kunnskap og allsidighet innen interiørbransjen. Jeg har tidligere jobbet sammen med kjente interiørdesignere.

Hilde på TV om interiør og design

© 2024 Org nr. 996 534 170. Kopirett gjelder.

post.interiorgalleriet@gmail.com

93 04 92 81

Fearnleys gate 33