Inspirasjon, tips og styling

Bilde

Trendy former i interiørverden 2021

July 13, 20212 min read

Er du nysgjerrig på hvilke former som herjer rundt interiørverden for 2021? Sett deg godt til rette, fyll opp glasset/koppen med noe godt og la oss opplyse deg gjennom dette blogginnlegget.

Året 2021 byr på grønne oaser, fargerikt interiør og 60-70talls inspirert møbler og belysning. Vi er inne i ett år hvor vi er vågale og klare for å steppe ut av komfortsonen samtidig som vi tenker mer på det å skape et hjem man trives og føler seg vel i.

Under pandemien har både vi og designere fått mer tid hjemme til å reflektere over interiøret, dekoren og møbler vi har hjemme. Designerne har fått sitt utløp med kule former og farger, og i dette året er mangfold og varighet fokuset.

Interiøret og dekoren vi ser fremover er noe annerledes enn det vi har vært vant til tidligere. Vi tar fargene med inn i hjemmet og blander disse med ulike former. Ting skal ikke være like rett frem som tidligere, og det er tøft å blande former og farger for ett unikt utrykk.

Vi tar også naturen med inn i hjemmet i interiøret. Vi har fokus på naturmaterialer som marmor, glass, teracotta og treverk. Vi har større fokus på miljøet og at tingene vi kjøper varer lenge.

Vi leker oss med formspill hvor vi blander ulike former sammen for å skape ett unikt utrykk. Det er mye skulpturformer og finurlige former som også gjerne er håndlaget, samtidig som det er fokus på rette og elegante linjer. Det er mye avlangt, gjerne med slette eller rilleoverflater med fokus på de små detaljene, som  for eksempel ører på vaser, skåler og lignende.

Vi ser mye kunsttrykk fremover, det kan vi finne både på bilder og posters men også på tekstiler som puter.

Møber
Når det gjelder møbler er vi mye mer bevisst på hva vi kjøper, både når det gjelder kvalitet, materiell og farger. Vi er blitt mye mer miljøbevisst og har fokus på å enten pusse opp gamle møbler eller kjøpe nytt av kvalitet som man vet varer i mange år.

Både farger, stoff og forme på møblene har satt sitt preg av pandemien, vi tar nemlig naturen og/eller en bestemt destinasjon inn i hjemmet vårt, noe som skaper mangfold. Vi har større foksus på å skape det hjemmet vi vet vi selv kommer til å trives i over lengre tid.

Vi ønsker oss naturprodukter, gjerne i treverk og med stort fokus på eiktre, mangotre, bambus og rotting - noe vi ser på alt fra bord og stoler til kommoder og sjenker.

Vi ser også mye marmor med gulldetaljer.

Tøfffe lamper med 70talls inspirert look! Legg også merke til at foten er i naturmateriale samt.  naturfarger.

Håper du fant det interessant å lese om disse fine trendene! Mange av varene på bildene er allerede bestilt inn til butikken å kommer mot høsten, så her er det bare å glede seg!
 

Back to Blog

Bli medlem i gratisklubben!

Få stylingtips og inspirasjon.

Gjennom årene har jeg jobbet med ulike prosjekter, både i privat hjem og næringsbygg som totalpakker på bad, kjøkken-design, boligstylist, interiørkonsulent mm, og i 2011 åpnet jeg Interiørbutikken Interiør Galleriet, som var en kjent interiørbutikk med mange gode merkevarer. Ta quizen og bli med i gratisklubben i dag, for deg som kun vil få tilgang til enkle nyttige interiørtips!

✔️ Lyst på tips og råd for kreativ boligstyling?

✔️ Vil du bli kjent med interiørdesign yrket?

✔️ Ønsker du å jobbe fra hjemmefra?

Om InteriørGalleriet

Mitt navn er Hilde Prestbakk og interiørdesign er min store lidenskap!

Gjennom årene har jeg jobbet med ulike prosjekter, både i privat hjem og næringsbygg som totalpakker på bad, kjøkken-design, boligstylist,

interiørkonsulent mm, og i 2011 åpnet jeg Interiørbutikken Interiør Galleriet, som var en kjent interiørbutikk med mange gode merkevarer.

La ned butikken i 2022 for å kun jobbe med interiør, design og nettkurs. Disse erfaringene har bidratt til at jeg har fått en bred kunnskap og allsidighet innen interiørbransjen. Jeg har tidligere jobbet sammen med kjente interiørdesignere.

Hilde på TV om interiør og design

© 2024 Org nr. 996 534 170. Kopirett gjelder.

post.interiorgalleriet@gmail.com

93 04 92 81

Fearnleys gate 33