Book din samtale

Tid for uterommet

designers guildt inspirasjon til uterommet interiørdesign interiørkonsulent lamper til uterommet tekstiler til uterommet uterommet May 02, 2024

Vår og sommer nærmer seg med stormskritt, og snart ønsker vi å være mer ute enn inne.

Uterommet er viktig for oss nordboere, som lever så mange av årets måneder i mørke. Så la oss pynte det opp med glade farger, spennende mønstre og materialer som tåler ekstra påkjenningen.

Vi har leverandører som leverer flotte stoffer fra bl.a ​​Designers Guild som er fin til å bruke ute.Vår leverandør har også søm tjeneste med normal leveringstid på 4-6 uker, så om du ikke allerede har begynt å tenke på nye pynteputer og madrasstrekk til utemøblementet, er det nå høyst på tide!     

 

En annen designer finner du henne !

En annen ting vi kan gjøre for å skape en lun og god atmosfære på uteplassen er å bruke belysning.

Vi er veldig flinke på å tenne lys å skape en koselig atmosfære inne, men hvorfor ikke gjøre det samme utendørs?

 

Lamper, pendler, solarlys, solcelle lys, oljelamper, elektiske lys og lykter - er alle eksempler på belysning vi kan ta med oss ​​ut i uteområdet, og som skaper en lun og koselig stemning sammen med mye og gode tekstiler.

 Belysning er ikke bare med på å skape denne stemingen, men du kan også bruke belysning for å ramme inn ulike soner i uteområdet. På spiseplassen: Her kan du bruke taklamper eller bordlampe på lik måte som du gjør innendørs. 

 
 



Sofa/lounge-området: Her kan man også bruke taklamper, eller henge opp fine lyslenker for å definere sonen. Dekorer rundt med lykter.
 

Rundt omkring i hagen kan man bruke solar/solcelle lykter som lades opp av solen. Disse kommer ofte med fot med spyd slik at de enkelt kan plasseres rundt omkring, eller med oppheng som kan brukes på for eksempel smijernsampler.

 

 Q: Har du utendørs belysning hjemme, og hvilken belysning foretrekker du?Del gjerne bilde med oss! Om har lyst til å skape denne stemningen hjemme men er utsikker på hvordan du bør gå frem, eller hva som kan passe hos deg hjelper deg gjerne, det er bare å ta kontakt 🖤

  

Ved å ta i bruk taklamper utendørs vil du automatisk dele opp uteområdet til ulike soner.

 

Lykter med levende eller elektrisk lys eller oljelamper på bordet er en liten detalj som gjør en stor forskjell for helheten. Husk også mye og gode tekstiler tilgjengelig slik at man bare kan sitte å nyte så lenge man ønsker. 

Belysning lurer oss til å tenke at små soner eller uteområder som balkonger virker større med belysning. 

Ha en superfin vår og sommersesong!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.