Hjertelig velkommen til en Business Interiørtime - Gratis webinar  torsdag 25 november kl 19:30

Dette er for deg som vil leve et amazing businessliv, uten å løpe og stresse, men ved å bruke Interiør interessen din til å få drømmejobben som Interiørkonsulent eller Boligstylist, og som gir deg friheten du ønsker og de resultatene du før bare har drømt om.

I dette webinaret fokuserer vi på: 

1) 5 Faktorer som er avgjørende

Vi kan ha lage mange fine miljøer i interiøret, men uten fokus på de rette faktorene som basis kunnskap, designboard, kunnskap om stilarter, mm vil vi streve. I webinaret vil jeg fortelle mine hemmeligheter og oppskrifter på hvordan jeg klarte å gå fra å løpe og stresse til å ha masse tid - og samtidig få drømmejobben jeg ville ha. 


2) Business strategier 

Strategiene fra tidligere virker ikke nå, det er nye tider og det betyr at vi trenger nye strategier. Jeg vil dele med deg mine strategier som faktisk er ganske enkle når du først vet hvordan du skal bruke dem. Samtidig er det noe som også alltid virker uansett hvordan verden ellers ser ut. Disse strategiene vil jeg dele med deg denne kvelden. 


3) Slik oppnår du målene for 2022

Bruk litt tid allerede nå på å få med deg hvordan du oppnår målene dine for neste år, på en ny måte som jeg er sikker på at du vil elske! Jeg viser deg steg for steg hvordan du på en smart måte oppnår dine mål for neste år... og om du vil - avslutte 2021 med en god start!  


Dette webinaret blir ikke liggende som opptak, så sett av tiden Torsdag kl 19:30 og bli med. Da får du også sjansen til å stille spørsmål på slutten av webinaret. 

Hvis dette snakker til deg, registrer deg inn så sees vi på torsdag!


>