For deg som elsker innredning og farger, og vil lære deg mer på hobbynivå eller skape din egen arbeidsplass innen faget interiør.

GRATIS BUSINESS INTERIØRTIME 

for deg som elsker innredning og farger, og vil lære deg mer på hobbynivå eller skape din egen arbeidsplass innen faget interiør. 

Torsdag 25/11-21.

 kl. 19.30

Bli med å få tipsene som viser deg hvordan DU kan lykkes med å bli din egen konsulent eller stylist, og starte din egen bedrift om det er ønskelig raskt og effektivt innen interiør.

Etter å ha hjulpet kunder i over 20 år med å finne sin stil i hjemmet med innredning og boligstyling, farger og materialer, og ikke minst etter å ha utvidet vår bedrift med 4 ansatte, ser vi at behovet for flere innredere og boligstylister er stort.

Vi ser at det er 5 kritiske faktorer som utgjør forskjellen mellom de som lykkes og de som ikke lykkes.

Disse faktorene deler jeg nå med deg i en gratis masterclass

Torsdag 25 november kl. 19.30 

  0  0
Days
:
 
  0  0
Hours
:
 
  0  0
Minutes
:
 
  0  0
Seconds

You missed out!

Torsdag 25 november

kl. 19.30


Hvilke faktorer er avgjørende og hvorfor?

1. Du vil lære om viktige konsepter,  balanse i interiøret, bruke linjer som hjelpemiddel, kombinere stilarter, og ikke minst ha forståelse for farger og materialer som vil styrke din evne til å skape flotte miljøer.

2.  

Du vil lærer deg å bruke Designboard for å visualisere en ide til et konsept, eller for å skape stemning og atmosfære på en proff måte slik at ingen misforståelser oppstår mellom deg og den du skal vise til frem til.3.  

Du vil lære deg å sette sammen farger og materialplansjer for å bruke det som allerede finnes i boligen. Det kan være et gulv som ikke skal byttes ut eller en peis som ikke skal rives.4.  For å få helheten trenger man ofte kunnskap om belysning, alt annet kan stemme bra, men er det ikke tatt hensyn til belysningen, vil det likevel ikke fungere, og du vil ikke kunne skape helheten.


5.  Tips til hvordan du skal lykkes, bedre enn andre, med kunnskapen og erfaringen du allerede har for å skape suksess, veien videre, some, hvilken verdier du har og hva du trenger for å bli bedre? 

Torsdag 25 november

 kl. 19.30

Jeg heter Hilde, og er i dag 59 år. Jeg har de siste 20 årene vært så heldig at jeg har jobbet med farger, innredning, styling mm hjemme hos kunder. Men det var ikke der min karriere startet.

Jeg har jobbet i kiosk og med regnskap, drevet mitt eget firma (vikarbyrå) med utleie av mennesker til andre bedrifter, jobbet i bilbransjen, i bank, daglig leder fra jeg var 25 i restaurantbransjen og til sist i rørleggerbransjen som butikksjef.

Jeg har vært der hvor jeg gruet meg til å gå på jobb! Som eneste dame på en mannsdominert arbeidsplass faller det mange oppgaver på bordet ditt, og tilslutt kjenner man det på kroppen. Helsa og humøret blir dårligere, og man blir utslitt av å løpe for å rekke alt.

Jeg følte at jeg ikke kunne gi kundene den hjelp de skulle ha, energien og kreativiteten ble borte, du kommer inn i en vond sirkel hvor alt bare blir tungt og lite tilfredstillende.

Det går selvsagt også utover resten av familien din også.

Etter en stund hvor jeg hadde det slik, bestemte jeg meg endelig til å si opp min faste jobb, selv om jeg ikke hadde noe nytt å gå til.

Jeg visste at jeg hadde lyst til å jobbe med mennesker, være min egen sjef, bestemme over min egen fritid og ikke minst ha en jobb som jeg fikk energi av.

I min siste jobb i rørleggerbransjen, fikk jeg lov til å være hjemme hos folk og inspirere de når det gjaldt oppussing av bad. Hjelpe de med fargevalg, materialvalg, innredning osv., og kjente at jeg kunne tenkt meg å gå videre i den retningen, da jeg elsket å holde på med farger og materialer, men hadde ingen formel utdannelse da innenfor faget.

Så slik begynte min nye karriere:) Jeg startet først med et kurs hvor jeg lærte meg om det å finne min egen stil (skulle jeg hjelpe andre, måtte jeg ha verktøyene selv først), så fargelære som for øvrig er et kjempespennende fag, material lære, belysning, innredning mm, så ble det boligstylist og tilslutt interiørdesigner.

I dag er vi fem ansatte, har egen interiør butikk og nettbutikk, jobber som interiørdesigner og boligstylist og elsker jobben min:). Har min økonomiske frihet, er min egen sjef og ikke minst kan jeg jobbe med det som jeg elsker.

Torsdag 25. november kl. 19.30

>