"Bli Din Egen Interiørkonsulent"

Digital Grunnkurs på 10 uker -

inkl. medlems-portal 1 år.

Hvem passer dette for?

Du må være interessert i interiør og like å jobbe med mennesker!

Engasjert og villig til å lære!

Synes det er spennende å lære deg å sette sammen farger og materialer!

Være klar for action nå! Og være forberedt på å lykkes:)


Programmet Som Starter 19.september

"Bli Din Egen Interiørkonsulent"

INNEHOLDER ALT DU TRENGER - få plasser igjen.

Har du ikke fått med deg webinaret / masterklassen som vi har kjørt, eller generelt ønsker mere opplysninger om programmet, så ta kontakt på post; hilde@interiorgalleriet.net

Hva får du i programmet:

 - Programmet starter den 14 mars
- Videoer med kursmateriell

- Tilbakemelding på hver oppgave

- Livesending hver uke med spørsmål & svar under 8 uker

- Egen Facebook gruppe med deltakere som har samme interesse

- Tilgang til gjengen i ett år

- Diplom etter du har fullført  

- Ett års fri medlemskap i medlemsportalen med tilgang til alle minikursene, videoer mm.

   

01

ZOOM HVER UKE.

Å være sammen i gruppe og få veiledning på det du står i akkurat nå er uvurderlig! Når noen andre lurer på noe, hjelper dette også deg. Det er alltid slik at noen kan noe som vi andre også har bruk for. Dette inspirer alle og vi lærer av hverandre.Samtidig er det supert å bli kjent med de andre i gruppa, som har samme interesse som deg, og sammen løser vi de fleste problemer. Nye vennskap - masse inspirasjon og tips & ideer.


02

MEDLEMSPORTAL MED OPPDATERING HVER UKE

Her vil du finne masse tips & inspirasjon, videoer og løsninger på spørsmål fra kunder.

Kurs, verktøy og det du ellers trenger for å komme I mål:)

Det kan dukke opp andre ting enn interiør stoff der, men du plukker ut det du trenger.

Behovene er forskjellig, men det meste kan løses og deles.

Du har fri tilgang til medlemsportalen ett helt år.

03

SVAR PÅ DINE SPØRSMÅL


I Facebookgruppen kan det legges inn spørsmål når du står fast, jeg er inne hver dag

Mandag - Torsdag å svarer, så du skal slippe å stoppe opp fordi du står fast:)

I zoomen vil jeg også selvsagt svare på det du trenger, live.Mine tidligere kunder sier dette;

Karoline Johnsen

Interiørkurs deltaker

"Fikk hjelpe til å finne min egen stil, og med mine utfordringer i boligen. Inspirasjon/kunnskap og nye måter å se ting på.Hadde god bruk for kunnskapen jeg fikk da vi bygge nytt hus.Nå hjelper jeg venner og bekjente med å finne sin interiørstil og atmosfære de trives med"

Tone H.Hauge

Totalprosjekt hytte

" Samarbeidet med konsultasjon fungerte utmerket. Hilde foreslår og grunngir sine anbefalinger og kan også komme med alternativer hvis det er behov for det. Hilde jobber effektivt og var med rundt hos leverandører og kvalitetssikret at det ble som vi hadde tenkt."

Ditt tilbud

Alternativ 1

BETAL ALT PÅ EN GANG
Du sparer 1.700 NOK

25.000

NOK

La oss bli litt bedre kjent, her er min historie om hvordan jeg med enkle grep kom meg ut av hamster hjulet, skaffet meg min egen og 4 til, en arbeidsplass, som vi trives i, og hvor jeg rett og slett tok tak i hobbyen min som var interiør, farger, innredning mm og satte i gang.

Jeg heter Hilde, og er i dag 59 år. Jeg har alltid jobbet mye, startet da jeg var 13, og i forskjellige yrker:) fordi jeg hele tiden ønsket meg nye utfordringer.  Min utdannelse var økonomi og regnskap. 

Jeg har jobbet i kiosk og med regnskap, drevet mitt eget firma (vikarbyrå) med utleie av mennesker til andre bedrifter, jobbet i bilbransjen, i bank, daglig leder fra jeg var 25  og til sist i rørleggerbransjen som butikksjef.

Jeg har har vært der hvor jeg gruet meg til å gå på jobb! Som eneste dame på en mannsdominert arbeidsplass faller det mange oppgaver på bordet ditt, og tilslutt kjenner man det på kroppen. Helsa og humøret blir dårligere, og man blir utslitt av å løpe for å rekke alt.

Jeg følte at jeg ikke kunne gi kundene den hjelp de skulle ha, energien og kreativiteten ble borte, du kommer inn i en vond sirkel hvor alt bare blir tungt og lite tilfredstillende.Det går selvsagt også utover resten av familien din også.

Etter en stund hvor jeg hadde det slik, bestemte jeg meg endelig til å si opp min faste jobb, selv om jeg ikke hadde noe nytt å gå til.Jeg visste at jeg hadde lyst til å jobbe med mennesker, være min egen sjef, bestemme over min egen fritid og ikke minst ha en jobb som jeg fikk energi av.

I min siste jobb i rørleggerbransjen, fikk jeg lov til å være hjemme hos folk og inspirere de når det gjaldt oppussing av bad. Hjelpe de med fargevalg, materialvalg, innredning osv., og kjente at jeg kunne tenkt meg å gå videre i den retningen, da jeg elsket å holde på med farger og materialer, men hadde ingen formel utdannelse da innenfor faget.

Så slik begynte min nye karriere:) Jeg startet først med NKI kurs, så et kurs hvor jeg lærte meg om det å finne min egen stil (skulle jeg hjelpe andre, måtte jeg ha verktøyene selv først), så fargelære som for øvrig er et kjempespennende fag, material lære, belysning, innredning mm, så ble det boligstylist og tilslutt interiørdesigner.

I dag er vi fem ansatte, har egen interiør butikk og nettbutikk, jobber som interiørdesigner og boligstylist og elsker jobben min:). Har min økonomiske frihet, er min egen sjef og ikke minst kan jeg jobbe med det som jeg elsker.

TA KONTAKT MED MEG PÅ HILDE@INTERIORGALLERIET.NET OM DU VIL VITE MER

>