Vårt program

Vi starter opp 16 januar med Grunnkurs Interiørkonsulent - 10 moduler

Hvem passer dette for?

Du må være interessert i interiør og like å jobbe med mennesker!

Engasjert og villig til å lære!

Synes det er spennende å lære deg å sette sammen farger og materialer!

Være klar for action nå! Og være forberedt på å lykkes:)

Takk for at du var med på webinaret og samtalen! 

Hvorfor skal du velge å bli med oss fremover?

La oss bli litt bedre kjent, her er min historie e om hvordan jeg med enkle grep kom meg ut av hamster hjulet, skaffet meg min egen og 4 til en arbeidsplass, som vi trives i, og hvor jeg rett og slett tok tak i hobbyen min som var interiør, farger, innredning mm og satte i gang.

Jeg heter Hilde, og er i dag 59 år. Jeg har alltid jobbet mye, startet da jeg var 13, og i forskjellige yrker:) fordi jeg hele tiden ønsket meg nye utfordringer.  Min utdannelse var økonomi og regnskap. 

Jeg har jobbet i kiosk og med regnskap, drevet mitt eget firma (vikarbyrå) med utleie av mennesker til andre bedrifter, jobbet i bilbransjen, i bank, daglig leder fra jeg var 25  og til sist i rørleggerbransjen som butikksjef.

Jeg har har vært der hvor jeg gruet meg til å gå på jobb! Som eneste dame på en mannsdominert arbeidsplass faller det mange oppgaver på bordet ditt, og tilslutt kjenner man det på kroppen. Helsa og humøret blir dårligere, og man blir utslitt av å løpe for å rekke alt.

Jeg følte at jeg ikke kunne gi kundene den hjelp de skulle ha, energien og kreativiteten ble borte, du kommer inn i en vond sirkel hvor alt bare blir tungt og lite tilfredstillende.Det går selvsagt også utover resten av familien din også.

Etter en stund hvor jeg hadde det slik, bestemte jeg meg endelig til å si opp min faste jobb, selv om jeg ikke hadde noe nytt å gå til.Jeg visste at jeg hadde lyst til å jobbe med mennesker, være min egen sjef, bestemme over min egen fritid og ikke minst ha en jobb som jeg fikk energi av.

I min siste jobb i rørleggerbransjen, fikk jeg lov til å være hjemme hos folk og inspirere de når det gjaldt oppussing av bad. Hjelpe de med fargevalg, materialvalg, innredning osv., og kjente at jeg kunne tenkt meg å gå videre i den retningen, da jeg elsket å holde på med farger og materialer, men hadde ingen formel utdannelse da innenfor faget.

Så slik begynte min nye karriere:) Jeg startet først med NKI kurs, så et kurs hvor jeg lærte meg om det å finne min egen stil (skulle jeg hjelpe andre, måtte jeg ha verktøyene selv først), så fargelære som for øvrig er et kjempespennende fag, material lære, belysning, innredning mm, så ble det boligstylist og tilslutt interiørdesigner.

I dag er vi fem ansatte, har egen interiør butikk og nettbutikk, jobber som interiørdesigner og boligstylist og elsker jobben min:). Har min økonomiske frihet, er min egen sjef og ikke minst kan jeg jobbe med det som jeg elsker. DISSE 10 MODULENE  

er fra programmet som starter 16 Januar 2022

"Bli din egen Interiørkonsulent"

INNEHOLDER ALT DU TRENGER

MODUL 1 -2

Modul 1 

Basic kunnskap & Tommelfingerregler,Finn din stil mm


Modul 2

FargelæreMODUL 3-4


Modul 3

Lyssetting - Tekstillære


Modul 4

Interiørstiler & stilepoker

MODUL 5-6

Modul 5

TEGNINGER, SYMBOLER OG

SKALA


Modul 6

Nettside

Vi ser på enkle bruksvennlige tegneprogram


MODUL 7-8

Modul 7

Styling

Modul 8

Å JOBBE SOM INTERIØR-KONSULENT

Modul 9

HOVEDOPPGAVE

Modul 10

Veien videre - grunnmuren


01

ZOOM HVER UKE.

Å være sammen i gruppe og få veiledning på det du står i akkurat nå er uvurderlig! Når noen andre lurer på noe, hjelper dette også deg. Det er alltid slik at noen kan noe som vi andre også har bruk for. Dette inspirer alle og vi lærer av hverandre.Samtidig er det supert å bli kjent med de andre i gruppa, som har samme interesse som deg, og sammen løser vi de fleste problemer. Nye vennskap - masse inspirasjon og tips & ideer.


02

MEDLEMSPORTAL MED OPPDATERING HVER UKE

Her vil du finne masse tips & inspirasjon, videoer og løsninger på spørsmål fra kunder.

Kurs, verktøy og det du ellers trenger for å komme I mål:)

Det kan dukke opp andre ting enn interiør stoff der, men du plukker ut det du trenger.

Behovene er forskjellig, men det meste kan løses og deles.

Du har fri tilgang til medlemsportalen ett helt år.

03

SVAR PÅ DINE SPØRSMÅL


I Facebookgruppen kan det legges inn spørsmål når du står fast, jeg er inne hver dag

Mandag - Torsdag å svarer, så du skal slippe å stoppe opp fordi du står fast:)

I zoomen vil jeg også selvsagt svare på det du trenger, live.Hva får du i  kursene

 - Kursmateriell med video

 - Tilbakemelding på hver oppgave

 - Livesending hver uke med spørsmål & svar

 - Egen Facebook gruppe med deltakere som har

    samme interesse

 - Tilgang til kurset i ett år

 - Diplom etter fullført kurs 

 - Ett års fri medlemskap i medlemsportalen med tilgang til alle minikursene, videoer mm.

   Pris kurs 1. "bli din egen interiørkonsulent -  

kr. 25.000.-DINE BONUSER

 -  Gratis coachtime med oss (verdi 2500)

 -  Ett års gratis medlemskap i portalen (verdi 5988)
>