Ønsker du deg en ny karriere med mer kreativitet, og har en lidenskap for interiør, men er fremdeles usikker på om du har de rette egenskapene?

Her kan du laste ned de 7 sikre kjennetegnene på at du er den fødte interiørdesigneren.

Karoline Johnsen - 31 år

Gunnhild Paulsen - 56 år

Lise Langaune - 53 år

Tone Hauge - 57 år

Bli en interiørkonsulent!

Interiør Galleriet tilbyr et fleksibelt kursprogram for interiørkonsulenter, interiørdesign og boligstyling. Du får basiskompetanse til å utøve rådgivning og veiledning som konsulent, inkludert faglig mentor oppfølging.

Med til sammen 40 års erfaring innen salg, ledelse, bedriftsutvikling, regnskap og de siste 23 årene og frem til i dag har jeg jobbet med interiør, veiledning, boligstyling, kursing i interiør og er utdannet interiørdesigner / boligstylist. Alle mine erfaringer samlet i et hovedkurs.

✔️ Fleksibelt ✔️ Hjemmekontor ✔️ Egne kunder

Hilde Prestbakk - 60 år

Hovedkurset

Ta utdannelsen din online helt fleksibelt, slik at du

sparer både tid og penger. Bli med i vårt fellesskap!

Interiørkonsulent kurspakke

I kurspakken vil jeg formidle kunnskap, erfaring og praksis fra min hverdag i kjøkken-bransjen og interiørverden.
Med tilsammen 40 års erfaring kan jeg lære bort de beste metoder for å jobb, få kunder og utvikle spennende prosjekter. Få en ny start til å jobbe helt selvstendig enten fra utlandet, hjemmekontoret eller fra hvor som helst.

12 ukers Interiørkurs

Få tilgang til alle Kurs, Mentor og VIP Medlemsportalen

Få en basiskompetanse til å utøve rådgivning og veiledning som konsulent, og ikke minst mentor oppfølging når du er ferdig! Bli med i vårt fellesskap i dag sammen med andre kursdeltakere som deler akkurat samme interesse som deg.

✔️ Lyst til å jobbe med interiør, innredning og farger?

✔️ Lyst på en jobb hvor du får være kreativ og får energi?

✔️ Lyst til å styre hverdagen selv med når og hvor du vil jobbe?

Pris på kurspakke: 25,000,- Inkl. Mva
Nb! Ta kontakt for delbetaling.

Lær deg å oppgradere de fleste stiler

✔️ Jobb når du vil

✔️ Få egne kunder

✔️ Fleksibelt kurs

✔️ Få ny kunnskap

✔️ Bli kreativ

Erfaring fra våre medlemer

Gunnhild Paulsen - 56 år

Gunnhild har fått hjelp til å bygge sin business, og er i gang med flere kunder allerede. Tryggheten for henne er at hun kan be om hjelp om oppgavene ser store ut.

Christine Strømsæter - 46 år

Dyktig dame med blomster og interiør, Sa opp jobben under kurset og startet for seg

selv. Følg henne gjerne på instagram: @livet_paa_bjerkeskaug

Karoline Johansen - 31 år

Fikk til å finne min egen stil, og med mine utfordringer i boligen. Inspirasjon/kunnskap og nye måter å se ting på. Hadde god bruk for kunnskapen jeg fikk da vi

bygge nytt hus.

Tone Hauge - 57 år

Samarbeidet med konsultasjon fungerte utmerket. Hilde

foreslår og grunngir sine anbefalinger og kan også komme

med alternativer hvis det er behov for det.

Lise Langaune - 53 år

Interiørveileder, konsulent og boligstylist. Jobber som boligstylist og interiørkonsulent.

driver eget firma som heter Styling by Lotta.

Evy H.Markås - 52 år

Anbefaler dette både for hussalg og ved generell oppussing, det blir også tatt hensyn til mine ønsker. Pluss at Hilde er kjempedyktig, trivelig og fremstod trygg.

Inspirasjon og tips

Egenskaper en interiørkonsulent bør ha.

Viktige egenskaper hos en interiørkonsulent.

July 26, 20232 min read

6 av de viktigste egenskapene en Interiørkonsulent må ha når de jobber med kunder.

Viktige egenskaper

Vi som kurser mennesker som ønsker å jobbe som Interiørkonsulent eller Boligstylister, jobber med salg, osv. vet at noe av det viktigste i jobben vår og mange andre yrker hvor vi jobber med mennesker er disse 6 egenskapene.

Egenskapene hjelper deg langt på vei for å bygge relasjoner og tillit hos kunden.

8 Reasons

Her er de 6 viktigste egenskapene 👊

Når du jobber med kunder, er det flere faktorer som er viktige for å sikre en positiv opplevelse og et vellykket samarbeid. Her er noen av de viktigste:

Når du jobber med kunder, er det flere faktorer som er viktige for å sikre en positiv opplevelse og et vellykket samarbeid. Her er noen av de viktigste:

1. Kommunikasjon: God kommunikasjon er avgjørende for et vellykket kunde samarbeid. Du må være lydhør, tydelig og effektiv i kommunikasjonen med kundene. Lytt nøye til deres behov, still relevante spørsmål og sørg for å klargjøre forventninger og informasjon.

2. Kundeorientering: Sett kunden i fokus. Forstå deres behov, ønsker og utfordringer. Tilpass tjenestene eller produktene dine for å møte kundens spesifikke krav. Gi god kundeservice og vis at du verdsetter deres business.

3. Tillit: Bygg tillit med kundene dine. Vær ærlig, pålitelig og lever det du lover. Unngå å love mer enn det du kan levere, og vær transparent i dine handlinger og beslutninger.

4. Problemløsning: Vær proaktiv i å løse problemer og håndtere eventuelle utfordringer som oppstår. Ta ansvar for feil og gjør det som er nødvendig for å rette opp situasjonen. Vis kundene at du er engasjert i deres suksess og er villig til å gå den ekstra mile for å hjelpe dem.

5. Personlig tilpasning: Forsøk å forstå kundens preferanser og tilpass din tilnærming deretter. Noen kunder foretrekker detaljert informasjon, mens andre vil ha en mer kortfattet oversikt. Respekter deres kommunikasjonsstil og tilpass deg deres behov.

6. Oppfølging: Følg opp med kundene etter at en transaksjon eller et prosjekt er fullført. Vis interesse for deres tilbakemeldinger og følg opp eventuelle spørsmål eller bekymringer de måtte ha. Dette viser at du bryr deg om kundens tilfredshet og ønsker å opprettholde et langsiktig forhold.

Husk at ulike kunder kan ha forskjellige behov og preferanser, så det er viktig å være fleksibel og tilpasse deg individuelle situasjoner. Ved å fokusere på disse faktorene, kan du bygge sterke og varige kunderelasjoner.

Er det andre ting du lurer på når det gjelder å jobbe med interiør, kan du melde deg på en av våre workshoper som finner sted i august. Du finner påmeldingen på fremsiden her:)

Fortsatt fin sommer

Klem Hilde


blog author image

Hilde Prestbakk

Interiørdesigner, interiørstylist, kursholder og konsulent

Back to Blog

Bli medlem i gratisklubben!

Få stylingtips og inspirasjon.

Gjennom årene har jeg jobbet med ulike prosjekter, både i privat hjem og næringsbygg som totalpakker på bad, kjøkken-design, boligstylist, interiørkonsulent mm, og i 2011 åpnet jeg Interiørbutikken Interiør Galleriet, som var en kjent interiørbutikk med mange gode merkevarer. Ta quizen og bli med i gratisklubben i dag, for deg som kun vil få tilgang til enkle nyttige interiørtips!

✔️ Lyst på tips og råd for kreativ boligstyling?

✔️ Vil du bli kjent med interiørdesign yrket?

✔️ Ønsker du å jobbe fra hjemmefra?

Om InteriørGalleriet

Mitt navn er Hilde Prestbakk og interiørdesign er min store lidenskap!

Gjennom årene har jeg jobbet med ulike prosjekter, både i privat hjem og næringsbygg som totalpakker på bad, kjøkken-design, boligstylist,

interiørkonsulent mm, og i 2011 åpnet jeg Interiørbutikken Interiør Galleriet, som var en kjent interiørbutikk med mange gode merkevarer.

La ned butikken i 2022 for å kun jobbe med interiør, design og nettkurs. Disse erfaringene har bidratt til at jeg har fått en bred kunnskap og allsidighet innen interiørbransjen. Jeg har tidligere jobbet sammen med kjente interiørdesignere.

Hilde på TV om interiør og design

Ofte stilte spørsmål

Hvilken utbytte kan jeg forvente fra kurset?

Ta kontakt for mer informasjon.

FAQ image

Hvordan kan jeg delbetale for kurset?

Ta kontakt så kan vi se på muligheter sammen.

FAQ image

Hvor fort kan kurset inntjenes?

Ta kontakt så regner vi på det sammen.

FAQ image

© 2024 Org nr. 996 534 170. Kopirett gjelder.

post.interiorgalleriet@gmail.com

93 04 92 81

Fearnleys gate 33