Inspirasjon til belysning for kosekroken.

mars 17

0  comments

De mørke kveldene vi går i mot er for det meste utrolig koselig og stemningsfullt med lykter og levende lys, men det kan også by på utfordringer for deg som ønsker å sitte i kosekroken å lese en god bok eller drive med håndarbeid. Da er god belysning helt prima!

Gulv og vegglamper er flotte eksempler på en god lyskilde til kosekroken. Vi har mange å velge i, med forskjellige funksjoner.
Om du er usikker på hvilken lampe du bør gå for så hjelper vi deg gjerne.

                           Kundefavoritter hos Interiør Galleriet:
                Trykk på linken for å komme til produktet på nettbutikken.

  Stockholm Gulvlampe Led
                                 
                     Stockholm Gulvlampe Led - Interiør Galleriet AS 

                                 Alfredo 2 Gulvlampe med dimmer
                        Alfredo 2 Gulvlampe med dimmer - Interiør Galleriet AS 
                                      

                                         Connie-1
                                        Connie-1 - Interiør Galleriet AS 

                      Connie Gulvlampe hel sort
                Connie Gulvlampe hel sort - Interiør Galleriet AS
                              Simon Gulvlampe m/dimmer
                   Simon Gulvlampe m/dimmer - Interiør Galleriet AS 

                            BERLIN GULV 2XE27 SVART
                       BERLIN GULV 2XE27 SVART - Interiør Galleriet AS 

Det finnes mange pærer å velge mellom i dag, men det vi ser som selger absolutt best er dekorpærer. Her kan man velge mellom mange ulike former, farger og styrker. På en gulvlampe som skal fungere som et arbeidslys er det best å gå for en pære med god wat, kelvin og lumen med dimmefunksjon, slik at du kan regulere lyset etter behov.

Dersom lampen du skal bruke ikke har innebygd dimmefunksjon har du likevel noen muligheter å velge mellom. Du kan
1. Sette på en ledningsdimmer.
2. Bruk 3-steps lyspærer. Disse har dimmefunksjon i seg, å dimmes kun på av og på bryteren til selve lampen.

 
Sjekk gjerne ut resten av belysningssortimanget vårt her.
Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på, eller om du ønsker hjelp til å velge ut den lampen som passer best for deg, ditt behov og hjem.
-Michelle v/Interiør Galleriet.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"49806":{"name":"Main Accent","parent":-1},"3a0f6":{"name":"Accent Light","parent":"49806","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"49806":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"3a0f6":{"val":"rgb(238, 242, 247)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"l":0.95,"s":0.36}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"49806":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"3a0f6":{"val":"rgb(240, 244, 248)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"s":0.36,"l":0.95,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Previous
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"49806":{"name":"Main Accent","parent":-1},"3a0f6":{"name":"Accent Light","parent":"49806","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"49806":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"3a0f6":{"val":"rgb(238, 242, 247)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"l":0.95,"s":0.36}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"49806":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"3a0f6":{"val":"rgb(240, 244, 248)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"s":0.36,"l":0.95,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Next

Tags


You may also like

Hvem er din boligkjøper ?

Inspirasjon til belysning av kosekroken.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

HVORDAN INNREDE PÅ SMÅ ROM & LEILIGHETER


Bor du smått, kan du leve smart og godt. Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten – her er noen interiørtips til deg som er trangbodd!Bruk multifunksjonelle møbler

Slanke, multifunksjonelle og strømlinjeformede møbler er nøkkelordet for små boliger. 

Utnytt veggplassen

Det er ikke alltid det er plass til kommoder eller hyller som tar av gulvplassen. Er det veggplass igjen, er det nesten alltid plass til en liten hylle. Bruk den for eksempel som nattbord eller til oppbevaring av post og nøkler i entreen!

Husk å bygge i høyden når det gjelder hyller, da får du utnyttet plassen best.

Velg tilbehør med omhu

Tilbehør som personlige minner gir et rom karakter. Har du mange ting du er glad i, kan det fort se rotete ut hvis du setter alle på utstilling.

Roter tingene dine, og ha et par ting stående fremme om gangen. Resten gjemmer du i bokser som kan settes i hyller. Samle de gjerne etter farge, så har du det enkelt når du vil ha noe nytt. Dette vil hjelpe deg med å skape et elegant uttrykk uten at det blir for kaldt og upersonlig.


Utnytt plassen maksimalt

Utnytt hver eneste mulighet til å skape lagringsplass. Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen.

Har du ikke råd til å bygge nytt, utnytt dødplassen over skapene. Bruk f.eks. kurver til til å skjule tingene i, så unngår du at det ser rotete ut.

Rydd i skuffene så vil det bli bedre plass der også.


Bruk hengende oppbevaring

Garderobeskap er praktisk, men noen ganger er det finere å jobbe på lag med rommets kriker og kroker. Montér en stang mellom to vegger, invester i fine kleshengere, og heng opp.


Bruk kurver til oppbevaring

Solide kurver er ypperlige til oppbevaring av klær, blader og bøker, og gir et mykere og mer naturlig uttrykk enn firkantede kasser.

Sittebenk med oppbevaring

Utnytt plassen under møblene for det den er verdt. Skal du ha en benk å sitte på? Ja, da velger du så klart en benk med gode oppbevaringsmuligheter under setet! 

Sofabord med flere funksjoner

I stedet for salongbord, bruk en puff med et brett til kaffekoppen. Da kan du også bruke den til å legge føttene på, og som ekstra sitteplass når du får besøk. I tillegg har denne et ekstra rom under til oppbevaring av blad, bøker osv. 


Spar penger på liten plass

Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig.

Velg riktig farge!

Husk at mørke farger får ting til å virke mindre, mens lyse farger får rom til å virke store. Er du lei av hvite vegger, kan du velge en tone som f.eks. lys sand eller velge å bruke en mørk farge på en av veggene. Dette vil skape dybde i et rom.

Ikke vær redd for å bruke høyglansmaling. Spesielt ikke i små entreer og i gamle hus og leiligheter med trange rom i merkelige fasonger. Lyset reflekteres i fargen og gjør at plassen oppleves større. Men husk at jo mer glans det er i malingen, jo bedre vises ujevnheter i veggene.


Er det noen spesielle rom du trenger tips til?

Send meg en mail på hilde@interiorgalleriet.net så kan jeg komme med tips til deg:)

Hilde

Subscribe to our newsletter now!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"d5091":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"d5091":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)","hsl":{"h":210,"s":0.78,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"d5091":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"57caf":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"57caf":{"val":"var(--tcb-local-color-d5091)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"57caf":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
subscribe to the newsletter
>