Inspirasjon til belysning for kosekroken.

april 11

0  comments

De mørke kveldene vi går i mot er for det meste utrolig koselig og stemningsfullt med lykter og levende lys, men det kan også by på utfordringer for deg som ønsker å sitte i kosekroken å lese en god bok eller drive med håndarbeid. Da er god belysning helt prima!

Gulv og vegglamper er flotte eksempler på en god lyskilde til kosekroken. Vi har mange å velge i, med forskjellige funksjoner.
Om du er usikker på hvilken lampe du bør gå for så hjelper vi deg gjerne.

                           Kundefavoritter hos Interiør Galleriet:
                Trykk på linken for å komme til produktet på nettbutikken.

  Stockholm Gulvlampe Led
                                 
                     Stockholm Gulvlampe Led - Interiør Galleriet AS 

                                 Alfredo 2 Gulvlampe med dimmer
                        Alfredo 2 Gulvlampe med dimmer - Interiør Galleriet AS 
                                      

                                         Connie-1
                                        Connie-1 - Interiør Galleriet AS 

                      Connie Gulvlampe hel sort
                Connie Gulvlampe hel sort - Interiør Galleriet AS
                              Simon Gulvlampe m/dimmer
                   Simon Gulvlampe m/dimmer - Interiør Galleriet AS 

                            BERLIN GULV 2XE27 SVART
                       BERLIN GULV 2XE27 SVART - Interiør Galleriet AS 

Det finnes mange pærer å velge mellom i dag, men det vi ser som selger absolutt best er dekorpærer. Her kan man velge mellom mange ulike former, farger og styrker. På en gulvlampe som skal fungere som et arbeidslys er det best å gå for en pære med god wat, kelvin og lumen med dimmefunksjon, slik at du kan regulere lyset etter behov.

Dersom lampen du skal bruke ikke har innebygd dimmefunksjon har du likevel noen muligheter å velge mellom. Du kan
1. Sette på en ledningsdimmer.
2. Bruk 3-steps lyspærer. Disse har dimmefunksjon i seg, å dimmes kun på av og på bryteren til selve lampen.

 
Sjekk gjerne ut resten av belysningssortimanget vårt her.
Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på, eller om du ønsker hjelp til å velge ut den lampen som passer best for deg, ditt behov og hjem.
-Michelle v/Interiør Galleriet.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"49806":{"name":"Main Accent","parent":-1},"3a0f6":{"name":"Accent Light","parent":"49806","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"49806":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"3a0f6":{"val":"rgb(238, 242, 247)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"l":0.95,"s":0.36}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"49806":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"3a0f6":{"val":"rgb(240, 244, 248)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"s":0.36,"l":0.95,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Previous
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"49806":{"name":"Main Accent","parent":-1},"3a0f6":{"name":"Accent Light","parent":"49806","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"49806":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"3a0f6":{"val":"rgb(238, 242, 247)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"l":0.95,"s":0.36}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"49806":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"3a0f6":{"val":"rgb(240, 244, 248)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"s":0.36,"l":0.95,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Next

Tags


You may also like

Hvem er din boligkjøper ?

Inspirasjon til belysning av kosekroken.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Boligstyling & Tips

I dette innlegget vil jeg ta opp temaet boligstyling og tips forbindelse med det.

Boligkjøp er en stor avgjørelse og mange penger er involvert, men likevel er den menneskelige hjernen forholdsvis enkelt skrudd sammen i slike situasjoner. Det er førsteinntrykket som betyr mest. Det som avgjør valget er det umiddelbare inntrykket, følelsen og stemningen man kjenner på når man kommer på visningen, mye mer enn tall og fakta om huset. Faktisk bruker vi bare noen minutter på å bestemme oss for om vi ønsker å kjøpe boligen eller ikke. Kanskje er det noe så enkelt som de friske blomstene eller de tente stearinlysene som er tyngden på vektskåla når kjøperne bestemmer seg for huset ditt. 

SMÅ TING AVGJØR: Detaljene er antagelig mye viktigere enn du tror.

Hvorfor bør man style boligen før salg? Enten du gjør det selv eller leier inn stylist er det like viktig uansett å gjøre det.

Det er mange gode tips du kan få når du skal style selv, spør megleren, eller lei oss f.eks for en veiledningstime før du selger hvor du både får tips og ideer.

Den største feilen er ofte at enten er boligen tom, ekko og dårlig lyd i boligen fremkommer, alt av detaljer som kanskje ikke betyr så mye i den store sammenhengen, en list som er skjev, noen vegger som enkelt kunne ha vært oppmalt osv, vil vises godt.... Det er ikke noe annet som fanger interessen:)

Eller at boligen er overmøblert, slik at kjøperen ikke klarer å se for seg hvordan de skal få plass til sine ting når rommene er så små ( for rommet virket mye mindre når det er fullt opp med møbler). Se bildene under, hva ville du valgt:)

Når vi er ute å styler boliger så er det morsomt at kundene ofte kommenterer at " nei så koselig, vi blir bare boende her" 🙂

Dette er ofte fordi vi møblerer på en annen måte enn de har hatt det, vi har mindre møbler inne i boligen slik at kjøperne kan se for seg flere alternative møbleringer, og vi har kanskje fokus på det billedlige oppi alt dette.

Her er bilder fra noen av våre stylinger før og etter; 


Legg ut masse fine bilder før du begynner å annonsere, jo mere fristet de blir av bildene, jo flere kommer på visning:)

Her er noen tips du kan gjøre før du styler selv;

TIPS OM DU ØNSKER Å STYLE SELV

1) Rene vegger: Er veggene mørke eller malingen slitt? Et lyst malingstrøk på veggen vil gjøre rommet mer åpent, større og innbydende. Et billig og enkelt grep som kan utgjøre stor forskjell. 

2) Rydd og kast: Du skal flytte uansett, så da kan dette være en god anledning til å bli kvitt unødvendig oppsamlet skrot. En ryddig leilighet virker større, og kjøper får mulighet til å se for seg sine egne ting i boligen. 

3) Helhetsinntrykk: Reparer småting som er ødelagt og gjem unna slengende ledninger. Selv om dette kan være småtteri, kan det ødelegge helhetsinntrykket av en ellers fin bolig. 

4) Glatte gulv: Ha færre gulvtepper for å gjøre rommene visuelt større. 

5) Eksklusivt: Fjern de mest hverdagslige tingene fra kjøkkenbenken, men sett frem stemningsskapende detaljer som krydderplanter, oljer og så videre. Det skal jo være hyggelig der også! 

6) Matchende tekstiler: Gå til innkjøp av sengeteppe og pynteputer til soverom og stue. Det ser langt mer innbydende ut enn en naken seng eller sofa. Kjøp gjerne noen matchende håndklær til badet også, og sett frem noen telys som kan tennes på visning. 

7) Alle gode ting er tre: Lag gjerne grupper/ stilleben med 3 pyntegjenstander på bord/ benker. Det skaper mer dynamikk enn partall. Det kan gjerne være forskjellige vaser, men la det da være av samme fargeskala. 

8) Nye trekk: Er sofaen litt sliten og utgått på dato? 

Da kan det være lurt å trekke den om med et billig og nøytralt trekk fra Ikea, eller slenge over et pledd og piffe opp med noen friske pynteputer. Sofaen vil fremstå innbydende og delikat, fremfor slitt og brukt. 

9) Nøytralitet: Fjern private eiendeler som fotografier og badeartikler. Boligen bør fremstå så nøytral som mulig. 

10) Hull i veggen: Tett igjen hull i veggen fra bilder eller spiker med akryl. Det kan oppstå litt fargeforskjell, men det er likevel bedre enn svarte hull.  Og sist men ikke minst, friske blomster, duftlys og frukt har kanskje blitt en klisje, men det fungerer utmerket! 

Ikke glem uterommet!!

Ha en superfin dag allesammen:)

Hilde

Subscribe to our newsletter now!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"d5091":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"d5091":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)","hsl":{"h":210,"s":0.78,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"d5091":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"57caf":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"57caf":{"val":"var(--tcb-local-color-d5091)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"57caf":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
subscribe to the newsletter
>