"Bli Din Egen Interiørkonsulent"

Digital Grunnkurs på 12 uker -

inkl. medlems-portal 1 år.

Hvem passer dette for?

Du må være interessert i interiør og like å jobbe med mennesker!

Engasjert og villig til å lære!

Synes det er spennende å lære deg å sette sammen farger og materialer!

Være klar for action nå! Og være forberedt på å lykkes:)


Programmet Som Starter i Januar 2023

"Bli Din Egen Interiørkonsulent"

INNEHOLDER ALT DU TRENGER - få plasser igjen.

Har du ikke fått med deg webinaret / masterklassen som vi har kjørt, eller generelt ønsker mere opplysninger om programmet, så ta kontakt på post; post@interioracademy.no

Hva får du i programmet:

 - Programmet starter i januar 2023
- Videoer med kursmateriell

- Tilbakemelding på hver oppgave

- Livesending hver uke med spørsmål & svar under 8 uker

- Egen Facebook gruppe med deltakere som har samme interesse

- Tilgang til gjengen i ett år

- Diplom etter du har fullført  

- Ett års fri medlemskap i medlemsportalen med tilgang til alle minikursene, videoer mm.

   

01

ZOOM HVER UKE.

Å være sammen i gruppe og få veiledning på det du står i akkurat nå er uvurderlig! Når noen andre lurer på noe, hjelper dette også deg. Det er alltid slik at noen kan noe som vi andre også har bruk for. Dette inspirer alle og vi lærer av hverandre.Samtidig er det supert å bli kjent med de andre i gruppa, som har samme interesse som deg, og sammen løser vi de fleste problemer. Nye vennskap - masse inspirasjon og tips & ideer.


02

MEDLEMSPORTAL MED OPPDATERING HVER UKE

Her vil du finne masse tips & inspirasjon, videoer og løsninger på spørsmål fra kunder.

Kurs, verktøy og det du ellers trenger for å komme I mål:)

Det kan dukke opp andre ting enn interiør stoff der, men du plukker ut det du trenger.

Behovene er forskjellig, men det meste kan løses og deles.

Du har fri tilgang til medlemsportalen ett helt år.

03

SVAR PÅ DINE SPØRSMÅL


I Facebookgruppen kan det legges inn spørsmål når du står fast, vi er inne hver dag

Mandag - Torsdag å svarer, så du skal slippe å stoppe opp fordi du står fast:)

I zoomen vil vi også selvsagt svare på det du trenger, live.Våre tidligere kunder sier dette;

Karoline Johnsen

Interiørkurs deltaker

"Fikk hjelpe til å finne min egen stil, og med mine utfordringer i boligen. Inspirasjon/kunnskap og nye måter å se ting på.Hadde god bruk for kunnskapen jeg fikk da vi bygge nytt hus.Nå hjelper jeg venner og bekjente med å finne sin interiørstil og atmosfære de trives med"

Tone H.Hauge

Totalprosjekt hytte

" Samarbeidet med konsultasjon fungerte utmerket. Hilde foreslår og grunngir sine anbefalinger og kan også komme med alternativer hvis det er behov for det. Hilde jobber effektivt og var med rundt hos leverandører og kvalitetssikret at det ble som vi hadde tenkt."

Ditt tilbud

Alternativ 1

BETAL ALT PÅ EN GANG
Du sparer 1.700 NOK

25.000

NOK

La oss bli litt bedre kjent, her er vår historie om hvordan vi med enkle grep kom oss ut av hamster hjulet, skaffet vår egen arbeidsplass, som vi trives i, og hvor vi rett og slett tok tak i hobbyen vår som var interiør, farger, innredning, eiendom mm og satte i gang.

Jeg heter Hilde, og er i dag 60 år. Jeg har alltid jobbet mye, startet da jeg var 13, og i forskjellige yrker:) fordi jeg hele tiden ønsket meg nye utfordringer.  Min utdannelse var økonomi og regnskap. 

Jeg har jobbet i kiosk og med regnskap, drevet mitt eget firma (vikarbyrå) med utleie av mennesker til andre bedrifter, jobbet i bilbransjen, i bank, daglig leder fra jeg var 25  og til sist i rørleggerbransjen som butikksjef.

Jeg har har vært der hvor jeg gruet meg til å gå på jobb! Som eneste dame på en mannsdominert arbeidsplass faller det mange oppgaver på bordet ditt, og tilslutt kjenner man det på kroppen. Helsa og humøret blir dårligere, og man blir utslitt av å løpe for å rekke alt.

Jeg følte at jeg ikke kunne gi kundene den hjelp de skulle ha, energien og kreativiteten ble borte, du kommer inn i en vond sirkel hvor alt bare blir tungt og lite tilfredstillende.Det går selvsagt også utover resten av familien din også.

Etter en stund hvor jeg hadde det slik, bestemte jeg meg endelig til å si opp min faste jobb, selv om jeg ikke hadde noe nytt å gå til.  Jeg visste at jeg hadde lyst til å jobbe med mennesker, være min egen sjef, bestemme over min egen fritid og ikke minst ha en jobb som jeg fikk energi av.

I min siste jobb i rørleggerbransjen, fikk jeg lov til å være hjemme hos folk og inspirere de når det gjaldt oppussing av bad. Hjelpe de med fargevalg, materialvalg, innredning osv., og kjente at jeg kunne tenkt meg å gå videre i den retningen, da jeg elsket å holde på med farger og materialer, men hadde ingen formel utdannelse da innenfor faget.

Så slik begynte min nye karriere:) Jeg startet først med NKI kurs, så et kurs hvor jeg lærte meg om det å finne min egen stil (skulle jeg hjelpe andre, måtte jeg ha verktøyene selv først), så fargelære som for øvrig er et kjempespennende fag, material lære, belysning, innredning mm, så ble det boligstylist og tilslutt interiørdesigner.  Frem til høsten 2022 drev jeg egen interiørbutikk og nå jobber jeg med hjelpe andre til å nå sine drømmer med interiørkurs hos Interiør Academy AS.

Har min økonomiske frihet, er min egen sjef og ikke minst kan jeg jobbe med det som jeg elsker.

Jeg heter Siri Haanes og er 60 år, oppvokst i Oslo

Jeg har 40 års erfaring tilsammen innen salg, eiendomsmegling, forvaltning av sameier og boretslag og interiør .   I de siste 11 år har jeg pusset opp mange eiendommer og solgt med god fortjeneste.

Jeg vet hva som må til for å øke eiendommens verdi, få høyere salgssum og selge kjappere.

Jeg er utdannet Statsautorisert Eiendomsmegler og Interiørkonsulent NKI.  I tillegg har gått mange kurs.  Noen av de er: NCS Fargekurs,  Forhandlingsteknikk, Taksering av leiligheter, Kurs innen couching, sosiale medier og eiendomsutvikling.  I tillegg har jeg hatt min egen interiørbutikk.

Min reise utviklet seg når jeg kjøpte en enebolig for noen år siden.

Som sagt har jeg tilsammen 40 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen og interiørbransjenI disse årene har jeg lært masse men jeg har gjort noen tabber. Ja jeg gjorde det på denne eneboligen.  Jeg skulle bo der selv. Tomten var på ett mål og det var et stort hus. Jeg beregnet at jeg skulle bruke 5 år på å få det ferdig oppusset.

Etter 2-3 mnd etter at jeg tok over, begynte det å komme til syne en god del feil og mangler

Bl.a. Fuktinnsig, stripete borebiller, mus, stokkmaur, det lakk gjennom pipen, det var råte i ytterkledningen.  Dette for å nevne noe.

Jeg hadde lyst til å gi opp, følte at jeg hadde bitt over alt for mye.  Det var så mye jobb.   Jeg sto løpet ut og jobbet hver dag på bygget og  jeg gjorde mye selv og jeg lærte mye i prosessen.   Elektrisk arbeid og rør rørte jeg ikke.

Dette resulterte i at jeg ble ferdig på 4 år ikke 5år.  Jeg lagde 3 boenheter i huset og ved salg økte egenkapitalen vesentlig.

Nå i høst 2022 hjelper jeg andre med å nå sine drømmer med interiørkurs hos Interiør Academy AS.  

Jeg er min egen sjef, har min økonomiske frihet, og ikke minst kan jeg jobbe med det som jeg elsker.

TA KONTAKT MED OSS PÅ POST@INTERIORACADEMY.NO OM DU VIL VITE MER

>