Gjennom våre år som interiørkonsulent, veileder, boligstylister, eiendomsmegler mm. har vi møtt mange som sliter med å finne trivselen i hjemmet sitt.


Drømmer du om å knekke koden i interiøret?

Når du skal sette i gang med en endringsprosess i hjemmet ditt, er det et komplekst puslespill som skal legges. Det er mange elementer å ta stiling til. Og det er et antall vurderinger som må legges til grunn.


Mange forskjellige fag gjør sammen interiør faget til en helhet. Fagene må spille på lag for at puslespillet kan legges ferdig, og du kan trives i hjemmet ditt. Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan pusle ditt puslespill ferdig?


Hva drømmer du om å komme hjem til?  Hva er viktigst for deg i hjemmet? 

For meg er det et sted hvor det er morsomt å invitere til, men også et sted hvor jeg bare kan være i fred med kjæresten:)

Er du ikke sikker på hvordan du kan skape den gode atomsfæren i ditt hjem?

Vi hjelper våre medlemmer til å skape den gode atmosfæren, slik at det er godt å komme hjem etter en lang dag på jobb, alle tingene dine skal få en fast plass, sansene dine skal oppfatte at du er kommet hjem og at du nå bare kan nyte ditt slik du måtte ønske det. 

Bli med her i medlemsportalen, så vil også du finne ut av det og mye mer.

I løpet av noen måneder vil du ha funnet stilen som passer dere, fargene og materialene som passer inn, behovene deres er tatt hensyn til, og planleggingen gjør at de sparer masse penger. I tillegg har du fått masse spennende tips og ideer som inspirerer deg.
Medlemsportal - Hva går det ut på?

En medlemsportal kan ligne på et nettkurs, men som oppdateres med nytt innhold hver måned. I tillegg vil du få  kontinuerlig hjelp over lengre tid i stedet for at du plutselig står der alene når kurset er over.

Å skape et hjem med den rette atmosfæren, de rette luktene, de fargene som stemmer og hvor behovene til de som bor der er tatt hensyn til, er en prosess over tid. I Medlemsportalen får du hjelp til hvordan du går fram for å få de  forskjellige endringene . Du finner lydfiler, demonstrasjonsvideoer, sjekklister og andre verktøy som hjelper deg både med planleggingen og gjennomføringen av helheten.

Rom for rom, farge for farge, interiør for interiør.

Målet er at det skal være godt å komme hjem etter en lang dag på jobb, alle tingene dine skal få en rask plass, sansene dine skal oppfattes at du er kommet hjem og at du kan nyte hjemme slik du måtte ønske det.

Du får også tilgang til en lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørsmål, se livesendinger, dele og få inspirasjon, samt motivere sammen med andre som også har samme interesse som deg.

Noen ønsker å endre hvert eneste rom og skap i hele huset, mens andre ønsker å bare å endre detaljene. Her er noe for alle!


RESULTATENE DU VIL OPPNÅ VED Å VÆRE MEDLEM I INTERIØRPORTALEN OG FØLGE STEGENE:


 • Du slipper å konstant være usikker på stilen din.
 • Du slipper å være usikker på om fargene passer inn hos deg
 • Du slipper å gjøre feilkjøp av møbler
 • Du slipper å gjøre feilkjøp av lamper
 • Du slipper å komme hjem til en atmosfære du ikke føler deg vel med.
 • Du slipper å sitte på nettet å lete etter interiør
 • Du slipper å ha kaos i hjemmet
 • Du slipper å leie inn stylist om du skal selge boligen din

  I STEDET: 
 • Vil du få full tillit til stilen din.
 • Vil du få et hjem hvor du ser at fargene passer perfekt til dere
 • Vil du få et ryddig og organisert hjem!
 • Vil du få et hjem du elsker!
 • Vil du ha et hjem med den gode atmosfæren
 • Vil du fortsette oppussingen som har stoppet opp
 • Vil du føle at du sparer masse penger!
 • Vil du få mer energi og overskudd!
 • Vil du frigjøre tid til deg selv og til det som er viktig for deg!

I løpet av noen måneder vil du ha funnet stilen som passer dere, fargene og materialene som passer inn, behovene deres er tatt hensyn til, og planleggingen gjør at de sparer masse penger. I tillegg har du fått masse spennende tips og ideer som inspirerer deg.
Om du ikke skal puse opp nå, vil du likevel få masse annet tips også som du vil kunne bruke i hverdagen. Hver måned er det nytt tema som ikke omhandler oppussingen:)men hverdagen.

Da medlemsportalen er helt fersk, vil jeg ha en overraskelse ( i tillegg til prisen dere får ) til de 20 første som melder seg på!


Hvem er så jeg som vil hjelpe?

( I tillegg vil det være mange andre som jobber med dette og som vil dele på tips og ideer)


Over 20 års erfaring som innreder, kursholder, stylist, fargekonsulent, mm innen interiør. Plukker inspirasjon fra messer i Frankrike, Stockholm, Oslo mm, og er oppdatert på trender og farger.

Hilde Prestbakk

Interiørkonsulent

>