BOLIGSTYLING

Boligstyling - eller ikke? 

Ved å gjøre de riktige valgene kan du heve salgssummen og redusere omsetningstiden på boligen. Hensikten med boligstyling er å skape et nøytralt og smakfullt interiør som vil gi et delikat førsteinntrykk til folk med forskjellig smak. 

All erfaring viser at et positivt førsteinntrykk avgjør videre interesse og bud. Vi hos Interiør Galleriet har stylet hus og leiligheter i Mosjøen og omegn i over 10 år nå, og vet at det lønner seg for kunden i de aller fleste tilfellene.


Vi kan tilby følgende tjenester innen styling av bolig før salg.

Veiledning: Du ønsker rådgivning fra en interiør/bolig-stylist på hvordan din bolig med det eksisterende interiør kan fremstå mest mulig salgbar. 

Vi kommer hjem til deg og går gjennom boligen din med ”nye øyne”.
Vi hjelper deg med å gjøre boligen din mest mulig lys, luftig og attraktiv. Målet er å treffe en større kjøpegruppe. 

Veiledningen følges opp med en skriftlig rapport. Pris Kr. 1500.-

Delstyling: Vi foretar en befaring av boligen din og supplerer eksisterende interiør med tekstiler, belysning og varer fra vårt lager. Her innbefatter ingen store møbler. 

Pris kr. 10000.-

Komplett styling: Vi innreder boligen din med alt fra møbler, gardiner, tepper, bilder, lamper og annet, slik at boligen fremstår så innbydende som mulig. Vi skaper en helhet og sammenheng i alle rom, og gir deg et smakfullt hjem som appellerer til den riktige kjøpergruppen. Pris Leilighet kr 15.000.- / Enebolig kr. 20.000.-

Alle priser er oppgitt inkl. mva, og gjelder for oppdrag i Mosjøen. Ta kontakt for pris om du bor en annen plass.


>